Id: 1750389735189117

Persondata på Køreskole Ginnerup


For at opfylde persondatalovgivningen er det nødvendigt, at du er oplyst om- og har givet dit samtykke til hvilke af dine data vi får i hænde og til hvad, af hvem, hvordan og hvor længe de bruges.

Persondata og samtykke

Persondata på Køreskole Ginnerup

Til brug for gennemførelse af din køreuddannelse er til den lovpligtige lektionsplan følgende data:
  • Navn
  • Fødselsdag
  • Adresse
  • Telefonnummer
Efter endt kørekortforløb er køreskolen pligtig til at opbevare lektionsplanen i 2 år for evt. kontrol fra myndighederne.
Til brug for din online booking af kørelektioner, opretter du dig i køreskolens bookingkalender med følgende oplysninger:
  • Navn
  • E-mail
  • Telefonnummer
I kalenderen kan igangværende elever se hinandens navn, e-mail og telefonnummer. Efter endt kørekortforløb vil du og dermed dine data straks blive fjernet fra kalenderen.
På Vialex (teori- og prøveside) bliver du oprettet med følgende oplysninger
  • Navn
  • E-mail
  • Telefonnummer
Efter endt kørekortforløb vil du og dermed dine data straks blive fjernet fra Vialex
I køreskolens regnskab vil du figurere med følgende data:
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
Disse oplysninger vil foruden af mig kunne ses af min revisor og skattemyndighederne.
Fortrydelsesret/klageret: Du har når som helst i forløbet ret til at trække dit samtykke tilbage, rette eller slette data – bortset fra den lovpligtige lektionsplan og køreskolens regnskaber. Du har ret til klage til den nationale databeskyttelsesmyndighed (Datatilsynet) Dataansvarlig på Køreskole Ginnerup: Lone Ginnerup, Lerumbakken 6, 9400 Nørresundby Tlf.: 21816626 E-mail: kontakt@loneginnerup

Persondata på Borgerservice/Politi

Ansøgningsskema udfyldes med følgende data:
  • Navn
  • Personnummer
  • Adresse
  • Telefonnummer
Efter endt kørekortforløb inddrager politiet ansøgningsskemaet. På koreprovebooking.dk (Borgerservices/Politiets prøvebookings-side) oprettes du med følgende data:
  • Navn
  • Personnummer
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
I forløbet kan du, jeg, borgerservice og politiet tilgå dine data. Efter endt forløb forsvinder dine data fra min liste.
Er du under 18 år, så lad dine forældre læse den igennem før du samtykker.
Sender

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk